Moll JOKER bērnu galds

639,00 €*

Pieejams 30 dienu laikā, piegādes laiks 1-3 dienas

Produkta numurs: 140200
Produkta informācija "Moll JOKER bērnu galds"
JOKER galda sistēma ir Moll trumpis. Tas ir valdzinošs ar savu fokusēšanos uz klasiskām moll detaļām, taču tajā nav kompromisu dizaina, kvalitātes un funkcionalitātes ziņā. Mīlestība pret detaļām, izstrādājuma kvalitāti un izgatavošanas meistarība ir redzama no pirmā acu uzmetiena. Koncentrējoties uz to, kas ir svarīgi, neskopojoties ar ergonomiku, tas piedāvā visu, kas ir vajadzīgs bērna rakstāmgaldam, un tas pat augs kopā ar bērnu.
Augstuma regulēšana, darbvirsmas noliekšana, atšķirīga pamata krāsa un dažādas krāsu detaļas var palīdzēt bērnam izveidot personalizētu, ērtu un ergonomisku darba vidi.  GIANT DRAWER atvilktne nodrošina papildus uzglabāšanas vietu.  Moll PRO mobilā lāde būs labs papildinājums, ja nepieciešama papildu uzglabāšanas vieta vai aprīkota ar sēdes polsteri kā papildus sēdvieta pie galda. 
Izmēri:
Platums 113 cm
Dziļums 67 cm
Augstums 53 - 82 cm
Svars 36 kg
Galda komplektā ietilpst:
Saliekams grāmatu turētājs
Pretnoslīdēšanas uzlika galda malai
Āķis somai

Related products

Moll papildvirsma SIDE TOP galdam JOKER
Bērnu skolas laikā viņu vajadzības pakāpeniski pieaug. Sākot no piezīmju blokiem līdz grāmatām un pēc tam klēpjdatoram, nepieciešamība rodas pēc darba virsmas palielināšanas. Ar JOKER  galdam piemērotu papildvirsmu SIDE TOP tiek palielināta  galda JOKER darba virsma un to var individuāli noregulēt jebkurā augstumā, kā arī novietot to gan galda kreisajā, gan labajā pusē.Izmēri: 40 cm x 68 cm

150,00 €*
Moll PRO mobilā atvilkņu lāde
Moll PRO mobilā lāde piedāvā ietilpīgu vietu uzglabāšanai un lieliski papildina Moll WINNER un Moll JOKER galdus. Moll PRO lāde ir aprīkota ar aizslēdzamu sīklietu atvilktni un divām A3 formāta atvilktnēm ar dalītājiem un ir pieejama trīs krāsu variācijās. Papildaprīkojumā sēdes spilvens/polsteris, kas pārvērš PRO lādi par mobilu sēdvietu ar viegli tīrāmu auduma apvalku un plašu audumu krāsu gammu.Moll PRO atvilkņu lāde ir neliela un mobila, un tai liela nozīme ikdienas dzīvē, tā ļoti labi papildina Moll WINNER un Moll JOKER galdu.Moll PRO atvilktņu lāde aprīkota ar kvalitatīvām  pašaizverošām atvilktnēm, nodrošina A3 izmēra lapu glabāšanu, atvilktnes aprīkotas ar maināmiem dalītājiem. Augšējā atvilktnē ir piederumu nodalījums nelielu priekšmetu glabāšanai, piemēram, saspraudes, rakstāmpiederumi un integrēts slepenais nodalījums sīku priekšmetu paslēpšanai. Lādes rokturiem var mainīt sešus dažādu krāsu ieliktņus.Izmēri: 43x54x43 cm

510,00 €*
Moll sēdekļa paliktnis SEAT PAD atvilktņu lādei PRO un CUBIC
Moll  polsteris  SEAT PAD  novietojams  uz mobilām atvilktņu lādēm  CUBIC vai PRO, uzliekot to mobilās lādes kļust par papildus sēdvietu. Gumijas slānis zem polstera novērš slīdēšanu.Polsteris satur augstas kvalitātes 4 cm biezu putu pildījumu, kas nodrošina  ērtu sēdēšanu un ir pieejams dažādās krāsās. Auduma pārvalks ir noņemams, to viegli tīrīt vai aizstāt ar citu krāsu.Moll mobilās lādes polsterim izmantoti tie paši auduma materiāli un krāsas kā  krēsliem Moll MAXIMO un Moll SCOOTER. Tie ļauj perfekti saskaņot mēbeles.

No 131,00 €*