Moll CUBIC mobila atvilktņu lāde

620,00 €*

Pieejams, piegādes laiks 4-6 nedēļas

Produkta numurs: 772203
Produkta informācija "Moll CUBIC mobila atvilktņu lāde"
Moll CUBIC ir mobila lāde uz ritentiņiem. Divi riteņi ir bloķējami, lai lāde neaizripotu. Pieaugot nepieciešamo lietu daudzumam ar galda atvilktni nepietiek, līdz ar to CUBIC mobilā lāde ir perfekts  risinājums  lietu uzglabāšanai.
The everyday school life will bring in documents, books and stationery. To ensure that the room is properly organised, the Moll Cubic Mobile Pedestal offers plenty of storage space.

The two drawers have a self-closing mechanism and provide enough storage space to accommodate paper sizes up to A3. The drawers also feature detachable compartments to allow the drawers to be customised. The upper utensil drawer offers space to store small items such as pens, and its built-in secret compartment stores personal items. The handles on the drawer come with eight colour applications that can be interchanged.

With the cushion pad, the Moll Cubic container can easily be transformed into a mobile stool, providing additional seating for any guest. The fabric cover of the seat pad is easy to clean and available in a wide range of bright colours.

Related products

Moll sēdekļa paliktnis SEAT PAD atvilktņu lādei PRO un CUBIC
Moll  polsteris  SEAT PAD  novietojams  uz mobilām atvilktņu lādēm  CUBIC vai PRO, uzliekot to mobilās lādes kļust par papildus sēdvietu. Gumijas slānis zem polstera novērš slīdēšanu.Polsteris satur augstas kvalitātes 4 cm biezu putu pildījumu, kas nodrošina  ērtu sēdēšanu un ir pieejams dažādās krāsās. Auduma pārvalks ir noņemams, to viegli tīrīt vai aizstāt ar citu krāsu.Moll mobilās lādes polsterim izmantoti tie paši auduma materiāli un krāsas kā  krēsliem Moll MAXIMO un Moll SCOOTER. Tie ļauj perfekti saskaņot mēbeles.

No 131,00 €*
Moll CHAMPION bērnu galds FRONT UP
Kad bērns pirmo reizi sāk iet uz skolu, tam nepieciešamas tikai dažas papīra lapas. Vēlāk viņam būs vajadzīgas vairākas grāmatas. Un vēlāk, dators. Tāpēc ir brīnišķīgi, ja galdu var elastīgi un pēc vajadzības palielināt. Kā arī šodien nevienam nav zināms, kas viņa bērnam būs vajadzīgs rīt. Tāpēc, Moll piedāvā 5 gadu pieejamības garantiju papildaprīkojumam.Galda augstums un regulējama galda virsma nodrošina veselīgu stāju un veicina labus mācību paradumus. Jojo tipa pacēlājmehānisms ļauj bērnam viegli pacelt vai nolaist rakstāmgalda augstumu. Galda virsmu iespējams pacelt līdz 20 ° leņķī ar bērniem draudzīgu auklu sistēmu, kas ļauj jūsu bērnam novietot darba virsmu ideālā leņķī lasīšanai, rakstīšanai vai radošam darbam. Šis individualizētais ergonomiskais komforts samazina jūsu bērna mugurkaula, kakla un acu slodzi.CHAMPION FRONT UP: slīpuma regulēšana visā rakstāmgalda platumā.120 × 72 cm, ar 120 × 52 cm virsma ar regulējamu slīpumu

Varianti no 1 237,00 €*
1 317,00 €*
Moll CHAMPION bērnu galds COMPACT
Kvalitāte, funkcionalitāte un dizains.  Galds, kas apvieno dizainu, ergonomiku un drošību. Integrētā yo-yo sistēma ļauj bērniem pašiem viegli pielāgot galda augstumu un darba virsmas slīpumu. Noapaļotie stūri palielina drošību. Champion ir izcils dizains: 2012. gadā  iegūta starptautiskā Red Dot dizaina balva. CHAMPION COMPACT galds samazināta CHAMPION galda versija.Izmēri: Platums 90cm, Dziļums 72 cm, Augstums 53-82 cm.

Varianti no 1 179,00 €*
1 255,00 €*
Moll CHAMPION bērnu galds RIGHT UP
moll Champion krāsa: White
Tieši Moll CHAMPION galds ir apbalvots ar vairākām balvām, pamatojoties uz tā dizainu, kvalitāti un funkcionalitāti.Red Dot dizaina balvas, Vācijas dizaina balvas 2018 un Junior Design Award 2015 uzvarētājs Moll CHAMPION pārsteidz ar izsmalcinātām funkcijām un spēju nodrošināt pareizu ergonomisku stāju bērniem mācību procesā.Viena no novatoriskākajām Moll CHAMPION rakstāmgalda funkcijām ir spēja pacelt darbvirsmas labo pusi, kas ļauj bērniem, kuriem  attīstīta kreisā roka,  nodrošināt perfektu  rakstīšanas leņķi, savukārt plakano galda pusi var izmantot kā darba virsmu.Champion Right Up: dalīta virsmas slīpuma regulēšana, lieliski piemērota kreiļiem.120 × 72 cm, ar 69 × 52 cm regulējamu slīpumu

1 237,00 €*