Moll CHAMPION bērnu galds LEFT UP

1 414,00 €*

Pieejams, piegādes laiks 4-6 nedēļas

moll Champion krāsa
Produkta numurs: 748200-703005
Produkta informācija "Moll CHAMPION bērnu galds LEFT UP"
Ar lielu uzglabāšanas vietas iespēju, ar plašu vadu nodalījumu galda aizmugurē un  dažādu apdares klāstu CHAMPION LEFT UP galds ir lieliski piemērots bērnu un jauniešu vajadzībām.
Patentētā COMFORT sistēma ļauj bez grūtībām pielāgot galda augstumu. Papildus tam, krāsu gamma ļauj rakstāmgaldu CHAMPION pielāgot bērnu istabai ikreiz, kad viņi maina tendences.
Mēbelēm vajadzētu uzlabot dzīves kvalitāti mājās un radīt zināmu daudzumu siltuma, kā arī padarīt telpu pievilcīgu. Iedvesmojoties no koncepcijas, ka bērnu rakstāmgaldam jābūt modernam un elegantam, vienlaikus nodrošinot labu praktiskumu un ergonomiku, Moll CHAMPION LEFT UP bērnu galdi pierāda, ka dizaina galdam ir vieta bērnu istabā.
Moll CHAMPION bērnu galds ir noteicis jaunus standartus un ticis apbalvots ar vairākām balvām, pamatojoties uz tā dizainu, kvalitāti un funkcionalitāti. CHAMPION rakstāmgalds ir atkāpies no tradicionālā biroja mēbeļu izskata ar savu vienmērīgo dizainu un dabisko stilu, parādot savu augsto meistarību un optimālo pielāgošanās spēju.
CHAMPION LEFT UP: dalīta virsmas slīpuma regulēšana, lieliski piemērota labročiem.
120 × 72 cm, ar 69 × 52 cm regulējama  slīpuma virsmu
Parametrs Vienība
Garums 1200 mm
Platums 720 mm
Augstums 530 - 820 mm
Svars 32 kg
Galda apdare taisnstūra forma ar noapaļotiem stūriem
Funkcijas regulējams
Krāsas balts
Sānu krāsas 6 krāsas un 2 koka tekstūras
https://youtu.be/DCK3X3gJhT4